Partyhåret du lager selv

Selv om vi går inn i en litt annen festsesong enn hva vi er vant til på denne tiden av året, er det allikevel hyggelig å pynte seg. Det å ordne håret og ta på seg favoritt-outfiten gir deg velværefølelsen og julestemningen du trenger nå.

Se hvordan du kan få til enkle og fine styles på badet hjemme. Maiken Leonardsen fra Bel Etage viser hvilke produkter hun bruker til de forskjellige looksene.

Har du hørt om Make-up for håret?

Lè Volume

DSCF8504
Humidity Blocker DSCF2460

Hår av og med @maiken.leonardsen hos Bel Etage

Et voluminøst hår med krøller blir aldri feil og passer til alle antrekk. Dette håret er en feminin kontrast til et androgynt antrekk eller høy glamfaktor til favorittkjolen.

Her har Maiken fønt på Dream Blow Out for luftig volum, krøllet på varmebeskytteren Ironclad og avsluttet med Humidity Blocker som beskytter mot luftfuktighet og holder på krøllene.

Flere tips om volum her: DRØMMEN OM VOLUM

Dry wet look

Festhår joico3
Flip Turn Festhår joico2

Hår av og med @maiken.leonardsen hos Bel Etage

Gå fra et voluminøst lekkert hår til en tørr wet look med midtskill. Perfekt style til dagen derpå når hårrøttene ikke er like voluminøse lenger. Dra håret ned i en midtskill med en god hårspray. Her har Maiken brukt Flip Turn.

Inspirasjon til hverdagslooken finner du her: 1 hestehale - 3 looks

Twisted Pony

DSCF8530
Weekendhair DSCF8530

Hår av og med @maiken.leonardsen hos Bel Etage

En twisted pony er også genial når håret ikke er like voluminøst lenger. Gå fra løse krøller eller tørr wet look til denne stylen.

Her har Maiken brukt tørrshampooen Weekend Hair, Dry Shampoo for både en nyvasket følelse og deilig tekstur. Perfekt når du ikke har tid til å vaske håret, men ønsker en nyvasket følelse.

8 hete hårtips til julebordet for deg som trenger mer hårinspirasjon.

Dress up for YOU!

Volumkrøller joico
DSCF8530 Festhår joico3

Ønsker du flere ideer til partyhåret?
Nyttårshåret med Sandra Lyng - Twin Party Braid