Stylingtips til julepartyhåret!

Årets store partysesong er ikke helt som den pleier, men vi synes det er viktig å omfavne denne tiden like fullt, pynte seg og skinne litt ekstra! Vi har derfor samlet noen tips til julepartyhåret her! Denne sesongen er det lov å guffe på litt ekstra og hvorfor ikke la deg friste av glitrende hår til den lille sorte. Eller et enklere hår i kombinasjon med paljetter og glitterkjole.

Richard Mannah
Rihcard mannah bilde 3 Web Use Small JPG JOICO JOIGEL Firm Flat Lay 3

Hair by Richard Mannah

SOFT WET LOOK

Hva er vel mere statement enn en wet look i desember? Vi digger denne stylen med glitter og paljetter og en soft wet look. Style med Joigel Firm for supert hold. Gå all inn med wet look stramt bakover eller en mykere look, med glatt midtskill eller sideskill, med nydelige bølger eller røffere tekstur.

Glitter all the way

10 Ways Hair Sparkles Are The New Years Eve Hair Trend
9 Hair Glitter Ideas That Are Perfect for NYE Kpak color

GLITTER ALL THE WAY

Altså, vi digger glitter, og spesielt til julebordssesongen. Kjør på med en sleek look og påfør glitter på et område. Snakk om prikken over i´en til festantrekket!

En skreddersydd hårfarge er jo kronen på verket. Med Vero K-PAK Color kan du skreddersy den nyansen som passer akkurat deg og ditt utgangspunkt. Det beste av alt er at den gjenoppbygger håret under innfarging.

Sideskill

Maria wos
Blonde life Blonde life quic toner

@mariiawos

Sideskill

Sideskill med volum eller sleek, er alltid en vinner, som denne nydelige stylingen. For den ultimate blondfargen er Blonde Life Crème Lightener etterfulgt av våre nye express tonere Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème Toner det perfekte valget. En klar ren blondfarge med akkurat den nyansen du ønsker deg.

Les mer om Blonde Life Quick Toner
For å bevare den blondfargen du forlater frisørstolen med er vår Blonde Life serie din redning. Blonde Life Brightening Shampoo og Blonde Life Brightening Conditioner beskytter håret mot ytre påvirkninger og bevarer en klar og glansfull blondfarge. Avslutt med Blonde Life Brightening Oil om du ønsker krystallklar nydelig glans.

Når skal du anbefale Blonde Life - eller Blonde Life Violet?

Glossy bob

TW Dr Holms Joico 4
Lumishine liquid gloss stars Web Use Small JPG JOICO HUMIDITY BLOCKER Flat Lay 8

GLOSSY HAIR FOR CHRISTMAS

Lite slår en glansfull klassisk nydelig bob! Bob er supertrendy og kan styles med enkle bølger og hårpynt eller en glatt lekker glansfull look som her. Uansett om du krøller eller glatter ut håret, husk alltid å å avslutte med Humidity Blocker, som er en lett hårspray som beskytter mot luftfuktighet.

For uimotståelig glans be gjerne om en gloss eller toner hos din frisør. Du vil ikke bare oppnå glansfullt resultat, men også den perfekte nyansen for håret ditt. LumiShine Demi-Permanent Liquids er en innertier når det gjelder denne behandlingen, ettersom den er effektiv og enkel å bruke.

30 Enchanting Bridal Hair Accessories To Inspire Your Hairstyle
Richard mannah band Web Use Small JPG JOICO Shakes Flat Lay 8

Hair by Richard Mannah

PUT A BOW ON IT

Har du litt ekstra sløyfebånd til overs etter å ha pakket inn julegaver, bind de i håret for det lille ekstra. Akkurat nå synes vi velourbånd er fint både til julegavene og håret. Våre volumprodukter og shake - familie, er perfekte å bruke for å skape volumet og bølgene du ønsker!

Statment look

Web Use Small JPG Blonde Ambition Cool blonde model 2
Web Use Small JPG JOICO RISE UP Flat Lay 5 Web Use Small JPG JOICO Power Spray Fast Dry Finishing Spray 345ml Spray Pattern

SHORT & EDGY

Vi elsker denne stylingen. Kort hår er superedgy og kan styles på mange kreative måter og kanskje denne kan være til inspirasjon om du har kort hår? Vårt nye hårpudder Rise Up, er perfekt å bruke i kortere lengder for å forme volumet du ønsker. Avslutt med Power Spray og du har en frisyre som holder hele kvelden!

Color & Cut: Marc Antoni Artistic Team Photography: Jamie Blanshard