Which BLONDE are you?

Cool or Bright? Blondiners største utfordring, er at blondfargen gulner og håret ser matt og livløst ut. Dette unngår du med Blonde Life!

Favel til gule toner.

Ytre påvirkninger som forurensning, klorvann og styling, gjør håret misfarget og gult. Med Blonde Life bevarer du den fine blondfargen du fikk hos frisøren, helt til neste frisørbesøk!

Vi tilbyr to unike serier for blondt hår, Violet og Brightening – som begge har sine unike egenskaper!

Bright blonde

Blonde Life Brightening Crystal blonde

Perfect blonde av @hannah_colorist

Krystallklar blondfarge

Er du blond og vil ha en glansfull, klar blondfarge uten gule toner, men ønsker ikke å være kald, er Blonde Life Brightening perfekt! Blonde Life Brightening – ligger i ordet, og gjør blondfargen krystallklar og skinnende!

Det finnes ingen andre serier på markedet som ivaretar blondfarge på samme måte som Blonde Life!

Blonde Life Brightening består av Sulfatfri Shampoo, Conditioner, fuktighetsrik kur & en olje som gir nydelig klar glans uten å tynge. Blonde Life fjerner gulskjær og gjør fargen krystallklar og skinnende glansfull!

Nydelig farge? Her finner du fargeoppskriften.

Blonde Life olje
Shine bright like a dimond!

Iskald blondfarge

Ønsker du en kald blondfarge uten gule toner, er Blonde Life Violet ditt perfekte valg! Serien fjerner umiddelbart gule toner og hjelper deg å bevare en iskald blondfarge.

TIPS! Både Viloet Shampoo & Conditoner tilfører lilla pigmenter og du oppnår aller best resultat når disse brukes i kombinasjon. Conditioneren lukker skjellaget og forsegler de kalde pigmentene enda bedre inn i håret. For ekstra kald farge, la både Shampoo & Conditioner få noen ekstra minutter før du skyller ut.

Cool Blonde

Blonde Life Violet Shampoo Cool Blonde

Nydelig hår av @michelle.katerinhair

Life hack!

Et hot tips for å opprettholde den perfekte blondfargen er å alternere disse to seriene sammen, annenhver gang. Husk at overbruk av lilla pigmenter kan gjøre hårfargen gromsete. Derfor anbefaler vi å vaske å håret maks en gang i uken med violet shampoo.


Coll ore Bright

DEN MEST ETTERSPURTE BEHANDLINGEN, VERDEN OVER!

Visste du at lysning og bleking er den mest etterspurte behandlingen hos frisører verden over? Det er et hav av lysningsteknikker og frisører i dag jobber mye med frihåndsteknikker, som gjør at du kan få din helt personlige stil og lysning. Ikke rart vi elsker det!

Lysning er også den behandlingen som sliter aller mest på håret vårt. Det er derfor viktig at man bruker produkter som er skånsomme for håret hos frisør og like viktig, riktige produkter til hjemmebruk!

Les om vår sunt hår garanti her: K-PAK din sunt hår garanti

Blonde Life

Blonde Life

Joico tilbyr et totalkonsept med Blonde Life kjemi og pleieprodukter. Vi er aller mest kjent som det «healthy hair company» og går aldri på kompromiss med hårets kvalitet. Våre blekinger og lysningsfarger er beriket med Tamanu -, Monoi – og fuktighetsrik kokosolje, i kombinasjon med integrert Blond building teknologi, som gjenoppbygger håret under den kjemiske prosessen. Resultatet blir en perfekt lysing og en sunn glansfull blondfarge!