BUILD BONDS FOR BEAUTIFUL BLONDES

Møt nye Blonde Life - perfekt for alle type blondiner, som ønsker å løfte sin blondfarge til nye høyder, uten at det går på bekostning av hårets kvalitet!

Gloss it up!

Blonde life gloss amaliemonsen
DSCF4415 Blondelife krembleking

Helbleking & gloss av @hannah_colorist på vakre @amaliem0nsen med nye Blonde Life

Hva gjør Blonde Life unik?

Våre blekinger og lysningsprodukter er beriket med Tamanu og Monoi olje, i kombinasjon bond building teknologi, som gjenoppretter hårets bindinger. Resultatet blir en klar og glansfull blondfarge og et sunt hår. Hvem ønsker vel ikke det?

BALAYAGE JOICO
Balayage joico bleking Blond life pleie

Balayage av @coloredbycatlin med nye Blonde Life Lightening powder & våre nye Blonde Life glosser.

Kreativ frihet med skånsom bayalage bleking!

Lysning og bleking er den mest etterspurte behandlingen hos frisører verden over. Med frihåndsbleking har du full kreativ frihet til å skape et personlig uttrykk på hver eneste kunde.

Nye Bond Building Bayalage bleking, lysner hele 7+nivå og gir fantastisk klar og glansfull lysning! Konsistensen er perfekt og gjør frihåndsbleking til en lek!

Coconut developer!

Web Use Small JPG JOICO Blonde L Ife Developer 20 Volume Coconuts DSCF4610

OPPLEV FORSKJELLEN - vannstoff med kokosnøttolje!

Bleking og lysning er den behandlingen som sliter mest på håret vårt. Snart lanseres vi nye vannstoff i Blonde Life med kokosnøttolje, som tilfører fuktighet og pleie som blonde hår trenger. Dette i kombinasjon med våre Bond Building Arginin teknologi, gir en fantastisk kvalitet på håret, nydelig glans og et enda sunnere hår enn tidligere!

Ice queen!

Ice queen gloss joico
Michelle katrinhair Lille shampoo blonde life

Bevar fargen med Blonde Life Violet Shampoo & Conditioner! Hår av @michelle.katrinhair

Violet Platinum - Natural blonde - eller Ice queen? Uansett - we got you!

Vi lanserer 7 nye glansbomber i vår nye Blonde Life Demi gloss serie, som gjør at du kan skreddersy akkurat den nyansen du ønsker! Våre glossinger har blitt superpopulære både for forbruker og frisør -og vi forstår hvorfor. Vår unike teknologi gjør at det føles ut som du har fått en kur på håret, fordi de er så pleiende, samtidig som de gir en speilblank glans! Glossing har blitt mer og mer populært og noe også forbrukere ønsker som en egen behandling og ikke kun i kombinasjon med farge.

5 minutters toner!

JOICO Colby3 retusjertmerket
Quick toners Bright oil

Quick fix med fantastisk kvalitet!

I Blonde Life tilbyr vi også Quick Toners, som gir umiddelbar innfarging på bare 5 minutter eller raskere! De tilbys i fargene Silver, Sand, Violet og Clear. Fargene er i likhet med glossene våre ammoniakkfrie og inneholder vår bond building Arginin, som styrker hårets bindinger og sikrer fantastiske fargeresultat og et sunt blondt hår!

Blonde life blekinger

Build bonds for brilliant blondes

Vi tilbyr 3 ulike blekinger i Blonde Life. Alle innehar vår unike Arginin Bond Building teknologi og pleiende oljer som sikrer en krystallklar og sunn lysning.

Blonde Life Creme Lightener og blekepulver som lysner hele 9+ tonehøyder, - og vårt siste tilskudd Balayage Lightener.

Daria
Blonde Life Cool or bright

COOL or BRIGHT?

For å bevare farge & gloss lengst mulig og faktisk helt til neste frisørbesøk, er dette mulig, om du bruker riktige produkter hjemme. Vi tilbyr to ulike serier for blondt hår.

Er du blond og vil ha en glansfull, klar blondfarge uten gule toner, men ønsker ikke å være kald, er Blonde Life Brightening perfekt! Blonde Life Brightening – ligger i ordet, og gjør blondfargen krystallklar og skinnende! Det finnes ingen andre serien på markedet som ivaretar blondfarge på samme måte som Blonde Life.

Ønsker du en kald blondfarge uten gule toner, er Blonde Life Violet ditt perfekte valg! Serien fjerner umiddelbart gule toner og hjelper det å bevare en iskald blondfarge. Mange synes også det er perfekt å alternere disse to seriene sammen, annenhver gang for å opprettholde den perfekte blondfargen.

Les mer om våre to ulike pleieserier for blondt hår her

Foto Credit: Creative direction Bruno Marc Giamattei, Hair creation Sevda Durukan – Alberto Di Domenico – Daniel Spiller, Creative assistance Valentina Malta & Gregory Mastrostefano, Photography Jamie Blanshard, Make-up Katie Moore, Styling Ellen Spiller