Vero K-PAK Color

Liker du å formulere din egen fargeresept? Da er Vero K-PAK Color perfekt for deg! En kompakt og lønnsom fargeserie som består av en ren fargepalett som gir deg kreativ frihet og mulighet til å ”kryddre” fargeblandingen din!

Stunning blonde

Haarverket blogg bayalage
K Pak The creative exchange d2zvqp3fpro unsplash

Hår av @haarverket

Vero K-PAK Color Permanent Crème Color

En unik hårfargeserie som inspirerer deg til å skape kreative farger, og som garanterer lang holdbarhet. Alle fargene kan blandes med hverandre og du kan derfor enkelt skreddersy fargen til hver enkelt kunde. Resultatet er et sunt og glansfullt hår.

  • Lavt ammoniakk innhold
  • Langvarig fargeresultater
  • Kompakt og lønnsom fargeserie


Visste du at K-PAK Color har et egent vannstoff som forvandler fargen til en ammoniakkfri minicolor? Veroglaze vil gi deg formuleringsfrihet til de uendelige!

Hot Love

Copper Duo Mailin
K PAK Nicolette meade RL3 F99l0 XYE unsplash

Hår av @duomalin

Vero K-PAK Chrom DemiPermanent Crème Color

En minicolorasjonserie, perfekt for den sanne colorist! Chrome er en ammoniakkfri kremfarge med sur pH som kun innfarger og tilfører pigmenter til håret. En ren og klar fargepaljett hvor alle fargene kan blandes med hverandre, og som gir fantastisk glans. Den er derfor perfekt å bruke til å friske opp et farget hår, nøytralisere uønskede pigmenter og kamuflere gråtthår.

  • Ammoniakkfri formel
  • Sunne og glansfulle fargeresultater
  • Kompakt og lønnsom fargeserie

Se fargeresepter her!

Warm Beige

Screen Shot 2021 05 19 at 20 34 32
K PAK Lisa hobbs m Ra Nok Ld6s unsplash

Hår av @hairandmakeup_randi

Vero K-PAK Color Age Defy

En Anti- Age fargeserie som reverserer hårets aldringsprosess. I liket med huden endrer håret seg når vi blir eldre. Kroppen produserer mindre lipider og aminosyrer, dette resulterer i en endring i tekstur og glans. Age Defy er en fargeserie som gir 100% gråhårsdekk. Håret vil oppleves sunnere, sterkere og med en fantastisk glans.

  • 100% gråhårsdekk
  • Mykere og mer medgjørlig hår
  • Reverserer hårets aldringsprosess

Espresso

Brown
K Pak Ratul ghosh N Pr W Ya69 Mz0 unsplash

Hår av @Hanna_colorist

Eneste Reconstructive Hair Color på markedet?

Hemmeligheten:

Vero K-PAK Color benytter de samme oppbyggende egenskapene som er integrert i Joico's prisvinnende hårkur, K-PAK Reconstructor. Dette gir fantastiske og unike fargeresultat. Håret pleies og gjenoppbygges under fargeprosessen.

Teknologien Trans-Cuticle Delivery System™ og Quadramine Complex, gjør at fargemolekylene trenger skånsomt og dypt inn i håret slik at vi kan bruke så lite ammoniakk som mulig, samtidig som håret gjenoppbygges under fargeprosessen. Resultatet blir et glansfullt langvarig fargeresultat og sunt hår.

Les om vår sunt hår garanti her:

Verokpak tube
Reconstructive hair Color!