Frisyren vi ønsker oss nå!

Bob-frisyren er i full oppblomstring, og vi er sikre på at vi vil se mange nydelige varianter av trendfrisyren, vinteren og våren 2024. Vi har valgt ut 3 favoritter, som vi vil se masse av fremover. Det er tid for å leke med lengder og stiler.

bob


På 60-tallet gav den legendariske frisøren Vidal Sassoon bob-frisyren en renessanse. Kvinner verden over ønsket seg frisyren- og gjør det fortsatt.

Hvorfor bob?

Jo- fordi en bob kan passe alle hårtyper og ansiktsformer. Det finnes uendelige varianter av den ikoniske frisyren. Det beste med bob er at det krever lite styling, samtidig som du ser rålekker ut!

Det er viktig med en god konsultasjon med din frisør, for å finne en form som passer best til ditt hår og din ansiktsform.

Trend
Bruno Marc @brunomarc10

Viste du at..

En bob er det vi kaller i frisørfaget hel form, og regnes som en av de vanskeligste frisyrene å klippe? Det krever høy presisjon for å skape den perfekte bobèn.

Power Bob

C0 DBC6 B6 DB35 4 D48 839 D D2 CD28 BB1 E63 Hanen souhail OL9b 8q2m0k unsplash

@paulwatts.life @ijanejoico_

Power Bob

Den mest dominerende bob-trenden er «Power bob», og navnet sier alt!

Lengden på «power bob» kan variere fra kjevebenet til rett over skuldrene. Det som definerer frisyren, er den rette harde linjen. Ønsker du skikkelig «statement look» anbefaler vi å style håret rett og glatt.

Se anbefalte stylingprodukter her!

For en mykere look er det superfint med soft Waves. Bruk en rettetang til å skape bevegelse i håret, avslutt med Bodyshake for fyldig volum og perfekt hold. Husk alltid varmebeskyttende produkter.

Ciao bella

Web Use Small JPG Vero K Pak Master Piece Collection Edition 4 The Violin A Lance reis RQO2 Dmr RJ Fg unsplash

JOICO Vero K-PAK Color Masterpiece Collection @sofiebobhead @robby-bobhead

Ciao bella

The «Italian Bob» har vært en stor snakkis hele sommeren og vi er så fornøyde med at denne trenden følger oss inn i 2024. Frisyren blir også kalt «kusinen» til den franske bob`en som for øvrig er en tidløs klassiker.

Den franske bob varianten er kort, med lengde til kinnbenet og lugg. Den italienske varianten har en lengre lengde til kjevepartiet og er mer oppklippet. Dette skaper masse volum og frisyren blir lett og fyldig. Perfekt til de som har litt bevegelse i håret, eller krøller. Prikken over i-en er den voluminøse sideskillen og håret bak øret på den andre.

Web Use Small JPG Dan Spiller BHA Color Final Model 6
Hair: Dan Spiller, Photographer: Jamie Blanshard, Styling: Ellen Spiller, MUA: Katie Moore, Styling: JOICO


Shaggy bob

Ønsker du deg bort fra det klassiske og elegante har du «Shaggy Bob». Dette er en tøffere bob, med masse tekstur og form. Håret klippes opp i flere etasjer, og er ofte ganske kort på toppen. Du kan velge alt fra en mikrolugg til en tung lugg. Frisyren er enkel å style med volumgivende hårprodukter, eller bare la den lufttørke med Zero Heat fra Joico.

Les også:

SHADES OF RED...

8 - TRINNS HÅRPLEIERUTINE

Style & Finish

Humidity Blocker
RiseUp BLONDE LIFE OIL