8 - TRINNS HÅRPLEIERUTINE

Det er ikke alltid lett å vite når og hvordan man skal bruke hårprodukter. Derfor har vi satt opp en 8-stegs hårpleierutine som forklarer hva hvert steg går ut på.

Step by Step Flowchart 1

1. RENS/Shampoo

Hvor ofte bør du shamponere håret? Det avgjør hårtypen din! De med fint til medium tykt hår føler ofte behov for å vaske håret hver dag- det anbefaler vi ikke! Da kan du oppleve at håret faktisk blir mer fett, fordi talgproduksjonen i hodebunn øker. Anbefalt er å vente 2-3 dager med hårvasken. Hvis håret fortsatt blir fett bruker du antagelig feil shampoo for din hårtype. Rådfør deg med din frisør, eller les vår Shampoo & Conditioner guide! Har du tykt krøllete hår, holder det å vaske håret 1-2 ganger i uken. For de med krøller eller afro er det anbefalt å vaske håret minimum 1 gang i uken eller mindre.

Tips!

Har du opplevd at ikke håret ikke skummer godt? Det er fordi håret ikke er helt rent, og at det fortsatt sitter igjen produktrester eller smuss i håret. Ta deg tid til å sjamponere håret to ganger, og skyll håret godt.

Klara kulikova FJA7 U2pm4 A8 unsplash
Blonde Life Brighteing shampoo Blonde life brithtening full line

2. DYPRENS /DETOX

Vi anbefaler å gi håret en dyprens eller detox som noen kaller det, en gang i uken. De fleste renser ansiktet daglig og tenker ikke på at det også er viktig å rense håret! Forurensning, produkter, metaller, og klor i vann, er noen ytre påvirkninger som legger seg på håret og gjør at håret mister sin glans og blir matt.

Vi tilbyr to ulike rense shampooer. K-PAK Clarifying shampo er en dyprensende shampoo som passer alle hårtyper og fjerner alt av mineraler, belegg, klor og styling. Den stripper ikke håret og gjør det mykt, sunt og skinnende rent!

Blonde Life Brighteing Shampoo, er spesielt utviklet til blondt hår, og forhindrer at blondfargen blir gul og matt. Den er sulfatfri og skånsom og kan brukes hver gang man vasker håret.

FUNFACT! Mange føler at de har fått en ny farge på håret etter de har renset håret!

Icons8 team y2 T5h T7p Wx4 unsplash
YouthLock Anti age shampoo og balsam

3. CONDITIONER

Conditioner har du mest behov for i lengder og spisser og unngå gjerne hodebunnen. Håndkletørk håret lett før du påfører Conditioner, da trekker den ekstra godt inn i håret. Formålet er å pleie, samt lukke skjellaget, slik at overflaten på håret blir glansfull og håret mykt. Noen conditionere får ekstra effekt om de får virke i et par minutter. Foreksempel Blonde Life Violet conditioner, som tilfører kalde pigmenter, samtidig som den pleier og lukker skjellaget.

HÅRKUR

DEFY DAMAGE NATTMASKE
Joico hårkur DSCF6725 1

4. KUR / MASKE

Gi håret litt ekstra kjærlighet ved å kure håret en gang i uken. Vi tilbyr hårkurer til alle hårtyper og behov! Ønsker du å bevare fargen lengst mulig? Ta farvel med gule toner i blondt hår? Reparere et skadet hår 100%? Fuktighetsrikt glansfullt hår eller roe ned brusete krøller?

Vi har kurer, uansett behov. Vårt siste tilskudd er en anti-age kollagen serie, som gjør at håret ditt får sin ungdommelige glød, spenst, fylde og volum tilbake, nemlig YouthLock.

Se vår kurguide for hvilken kur som passer deg her: Kurguide

Best på kur!

KPAK 3 TRINN
Crystalweed cannabis i Xpuw X Vuz8 E unsplash DSCF7424

DIN SUNT HÅR GARANTI

Joico aller mest kjent for den mestvinnende kuren noensinne, K-PAK Reconstructor. Har du skadet, behandlet hår, finnes det ingen bedre måte å gjenoppbygge håret enn K-PAK.

Fakta - et skadet hår, trenger kombinasjon av både proteiner og fuktighet for å gjenoppbygges fullt og helt. Dette får du med vår K-PAK sunt hår garanti. På skadet hår anbefales systemet 1- 2 ganger pr. uke. Hvis ikke håret har blitt sunnere etter 6 ukers bruk, får du velge deg andre produkter i Joico.

Les alt om din sunt hår garanti her: K-PAK SUNT HÅR GARANTI

Liubov ilchuk r XQTWJFP Dn4 unsplash
Design uten navn 14 Kpak primer

5. PRIMER

Håret vårt har ulik porøsitet fra rot til spiss og for at man skal få en styling til å sitte lengst mulig, må man bruke en primer for å jevne ut hårets porøsitet. Primer kan sammenlignes med en foundation, som gir en jevn fin base og gjør at stylingen sitter bedre. Primere og leave-in produkter beskytter håret også godt mot brekkasje fra hårbørster.

I joico tilbyr vi fantastiske primere som har ulike egenskaper. K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray fjerner floker enkelt, beskytter hårfargen mot å falme og ta skade fra UV-ståler, samtidig som den gjør at du får en jevn fin base på håret ditt før du påfører stylingprodukter. K-PAK Liquid Reconstructor er rett og slett vår prisvinnene proteinkur i flytende form, som tilfører proteiner og styrker håret innenfra og ut. Perfekt for deg som har liten tid til hårkur i dusjen. Enklere blir det ikke!

Aiony haust f2ar0lt Tva I unsplash FUKTIGHET SERUM

6. SERUM

Leave-in produkter beskytter mot ytre påvirkninger. Mange er kanskje ikke klar over hvor mye ytre påvirkninger virker inn på håret, men det er faktisk veldig mye. Forurensning, tørr luft, kulde, sol, er bare noen faktorer som er med på å påvirke hvordan håret ditt ser ut og føles.

Fuktighetsserum jevner ut hårets porøsitet ved å slukke tørsten til tørt hår, som resulterer i en mykere mer glansfull overflate på håret. Det samme som et serum gjør for huden din. HyrdaSplash serum passer alle hårtyper og fyller håret med masse fuktighet og pleie.

DEFY DAMAGE DAG OG NATTMASKE
Sleepover miljøbilde Web Use Small JPG JOICO Defy Damage Protective Shield Flat Lay 1

6. FUKTIGHETSKREM TIL HÅRET

Defy Damage Leave in krem kan sammenliknes med en dagkrem for huden, som beskytter håret mot UV- stråler, og alle andre ytre påvirkninger som foreks. varmeverkøty, skader fra hårbørster, strikker og spenner som sliter på håret. Sist men ikke minst kulde og forurensning, som tørker ut og gjør håret blast, missfarget og livløst.

Defy Damage Sleepover Masque – er en nattmaske som kan sammenlignes med en ansiktsmaske. Den pleier og reparerer i dybden i håret og hele magien skjer når du sover. Du våkner opp med synlig sunnere hårspisser og mykt skinnende hår!

Les mer om kremene her

Taisiia stupak m WABE4 JCUHI unsplash 1
DSCF1875 BLONDE LIFE OIL

7. HÅROLJER

Hårolje har mange bruksområder ut i fra hvilke egenskaper de har, så forhør deg om hvilken hårolje som passer ditt hår og behov. Felles for de fleste er at de pleier, gjør det enklere å gre håret, beskytter og gir glans. Hårolje kan brukes i både vått og tørt hår og ideelle å blande sammen med andre produkter.

I Joico tilbyr vi tre ulike håroljer. K-PAK Color Terapy Glossing Oil, reparerer og bevarer hårfaren samtidig som den gir en fantastisk glans. Perfekt for deg som har skadet farget hår som trenger ekstra pleie i lengder og spisser. Ønsker du å bevare fargen men har et sunt farget hår, som fort føles tungt om det får for mye pleie, er Colorful Oil perfekt for deg.

I tillegg til byr vi en spesialdesignet hårolje for blondt hår i vår unike Blonde Life Brighteing serie. Felles for alle blondiner er at hårfargen raskt gulner og blir blass. Med denne oljen motvirker du dette og håret blir krystallklart og glansfullt.

Tips: Hårolje er også perfekt å blande med stylingprodukter for at de skal være enklere å fordele eller for å tilfør ekstra glans eller pleie.