BLONDE AMBITION

Et tegn på en varmere årstid, er lysere hår. Det være seg trendy money piece, chunky 90- talls striper, en soft naturlig Bayalage, eller ice cool blondfarge. Det finnes et hav av teknikker og blondtoner. Derfor har vi samlet noen inspirerende tips og triks til deg. Bli med på Joico Blonde Ambition!

Summer Blonde

Blondie
HYPER HIGHLIGHT TEXTURE RECHT HR copy David lezcano m NCF Oaa Lu5o unsplash

Nydelig hår av @emilietangenn_hair hos @luggenfutura


Lifting each other to the NEXT LEVEL

Uansett hårtype og hårkvalitet, tilbyr Blonde Life alt du trenger for å oppnå dine blonde fantasier.

Den perfekte blondtonen på kun 5 minutter

Blond Life Quick Toner er meget effektiv hvis man vil oppnå en glansfull, lekker farge på blonde hår. 5 minutter eller mindre er alt som trengs for å få den rette nyansen på blondt hår.

Fargene tilbys i Sand, Silver, Violet og Clear som gjør at du enkelt kan få til den rette nyansen ut ifra dagens trender. Fargene kan brukes alene som de er, eller formuleres med hverandre for en skreddersydd fargeresept.


Blonde Life

Ice cool
Alexander wende vw Eb59umuv8 unsplash Raphael biscaldi 7 R Qf2 X6a XXI unsplash

Hår av @hairbydada 73

Which Blonde are you?


Keep it cool in summer

Ønsker du en iskald blondtone, er Silver i Blonde Life Quick Toner perfekt for deg. Fargen har en sølvbase som gir deg det kalde utrykket du er ute etter. Ønsker du en kald eller fiolett perlenyanse, er Violet Quick Toner utmerket da den har en fiolett base. JA takk begge deler! Alle nyansene kan blandes med hverandre. 10V i vår flytende minicolor er også en sikker vinner.

Vil du at blondfargen skal være mer statement så anbefaler vi å helebleke med Blonde life bleking eller Blond Life Hyper High Lift som faktisk lysner opptil 5 nivåer.

Keep it cool in summer

14923 BLONDE AMBITION A4 SHEET EURO HR 24
Screen Shot 2021 03 09 at 13 48 52 Blonde life lightener

Cool blond av @hairbydada73 hos @sjakkmattfrisor

Shine Bright

En smashing beigeblonde nyanse slår aldri feil. Sand i Blonde Life Quick Toner eller en glossing i nyansene NW og NWB LumiShine Demi Liquid, gir fantastiske resultater. Ved å bruke flere farger og nyanser skapes det dimensjon og kontrast i håret, og du får et naturlig resultat. Foliestriper og balayage er perfekt for å oppnå dette resultatet. Se tips til fargeresept her!

Shine Bright

Screen Shot 2021 03 09 at 14 28 07
Sand Freestocks r o V6sm BB Yk unsplash

Lekkert sommerhår av @emilietangen_hair hos @luggenfutura

You´re golden

Gyldne lokker preger motebildet i 2021. Honningblonde nyanser er ikke bare lekre å se på, de er også enkle å vedlikeholde selv etter frisørbesøket. Dog er det viktig med riktig shampo og conditioner. Her finner du de perfekte produktene til ditt hår!

Visste du at G står for glans? Når tonehøyden ligger på 9 eller lysere vil gyldne pigmenter gi håret masse glans, og hjelper pigmentene til å feste seg bedre. Med andre ord, ikke vær redd for litt G i fargeblandingen. Dette gjelder også når du ønsker kalde farger.

Klikk her for inspirerende blonde fargeresepter!

You´re golden

14923 BLONDE AMBITION A4 SHEET EURO HR 22
Brooke lark 7r Is B Sxhi XM unsplash Goldie

Goldilocks av @ha_haaratelier

Celebrate all shades of summer

Sukkertøy for øyet! Pastelfarger fikk sin oppblomstring på 80-tallet og har vært en gjenganger i trendbildet siden. Uansett om det er arkitektur, interiør eller mote, gir duse farger en varm sommerlig følelse. Joico Color Intensity er en fargeserie med semipermantente farger som brukes rett fra tuben, eller med clear for å duse ut fargen. Skreddersy din perfekte pastellfarge! Tonehøyde 10 eller lysere, er optimalt for å få en nydelig pastellfarge.

Oppnå en fantastisk lysning på rekordtid med Blonde Life Crème Lightener. Med sine unike ingredienser vil du kunne lysne håret opptil 9+ tonehøyder, på en skånsom og effektiv måte. Perfekt til både frihåndsteknikker, folieteknikker og hodebunnsbleking.

Celebrate all shades of summer

14923 BLONDE AMBITION A4 SHEET EURO HR 2
Mong bui xd JN 7 P Zs5o unsplash Screen Shot 2021 03 22 at 14 29 02

En deilig pastelldrøm av @hairbymaiken.b hos Hårek Frisør

Vi har satt sammen 10 enkle tips til et perfekt fargeresultat på blondt hår. Husk utgangspunkt, utganspunkt!

Joico sin Defy Damage er en unik salongbehandling som forebygger skade på håret. Den er derfor perfekt å benytte i kombinasjon med Blonde Life lysningsprodukter. Ikke bare beskytter den håret, den gir også en jevn og trygg opplysning.


Les hva frisører sier om Defy Damage!!


Defy Damge

Pro 1 og 2
DEFY DAMAGE PRO12 HR Daniel oberg 3sl9 ub Y Ino unsplash

Lekker helbleking av @hedda_kristine_h


PERFEKT BLONDFARGE

Alle blondiner kjenner til hvor vanskelig det er å bevare blondfargen kald eller klar, samt unngå at håret gulner og blir matt. Joico har knekt denne koden med sine ultimate løsninger for blonde hår med vår Blonde Life serie.

Blonde Life er sulfatfri og fungerer som en detox for blondt hår. Den renser skånsomt bort alt belegg som legger seg på håret og gjør håret misfarget, gult og matt. Samtidig inneholder de næringsrike oljer; Tamanu - og Monoiolje, som fyller håret med fuktighet og essensielle fettsyrer som beskytter hårfargen. Oljene «polerer overflaten» og gir fantastisk glans, uten å tynge!


Er du kald blond og ønsker å bevare den kjølige tonen lengst mulig – er Blonde Life Violet perfekt for deg. Både shampoo og conditioner innholder lilla pigmenter som eliminerer gulskjær. For optimal effekt, bruk både Blonde Life Violet Shampoo og Conditinoer. Gi både shampoo og conditioner et par minutter hver, og du får en iskald klar og nydelig blondfarge!

Er du usikker på når du skal anbefale Blonde life eller Blonde Life Violet? Klikk på denne linken her.

Cool ore Bright?

Elena ferrer 34w3de K2 Dv Y unsplash
LILLA SHAMPOO BLONDE LIFE VIOLET BLONDE LIFE BLOND SHAMPOO 201123 115754