JULEGAVER TIL HÅRET!

Desember er en superhyggelig tid, men også den travleste tiden hele året. Det er julebord og masse gøy, samtidig skal vi komme i mål med julegaver. Egentid og etterlengtet besøk hos frisøren er ekstra viktig i desember. Men har du tenkt på at du kan gjøre mange gode julegavekjøp hos din frisør også?

Yes You Can Pull Off a Velvet Hair Bow Kopi
Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography Holiday season Olivia garden børster

K-PAK & Defy Damage & Olivia Garden hårbørster

Tiden vi lever i gjør oss kanskje enda mer bevisste på å kjøpe ting som har en nytteverdi for andre. For vi er heldige som bor i Norge, hvor de fleste av oss har alt vi trenger. Hårpleie er noe alle trenger og blir glade for, samtidig kan du velge å støtte din lokale frisør! Hvor digg er det ikke å sitte hos frisøren å bli hårfin til jul, samtidig som du får unna julehandelen?

Joico jul
Julegaven alle trenger!

Vi tilbyr lekre gavesett med Shampoo & Conditioner til alle hårtyper. Perfekte julegaver og som alle trenger. Lurer du på hvilken serie som passer til ulike hårtyper kan du ta en titt på vår pleieguide her; Shampoo & Conditioner guide.

Stylsh gift!

Baylee gramling M Mz03 Py CO Zg unsplash
Web Use Small JPG JOICO Power Spray Fast Dry Finishing Spray 345ml Spray Pattern Dream Blow Out Joico

Krølltang fra Hot tools, varmebeskyttende fønkrem & hårspray!

Kur & gloss i ett!

Våre glosser gir en speilblank uslåelig glans. Det beste av alt, er at håret føles ut som det har fått en hårkur i tillegg, fordi glossene våre er så pleiende! Den perfekte julegaven til deg selv før julebordet eller kjøp et gavekort til noen du er glad i!

Her kan du lese mer om glossene våre!

Shine!

Blonde gloss
Lumishine liquid gloss stars Henriette luggen

Hår av @mischelle.katrinhair og @henriette.luggen

Gavetips til partysesongen!

Julen er høytid for fest. Hva passer vel bedre enn å gi hårstyling og et stylingjern i julegave? Dream Blow Out er en fønkrem som reduserer tørketiden med hele 50%! I tillegg er den varmebeskyttende og gir nydelig glans. Flip Turn låser frisyren og gjør at stylingen holder hele kvelden!

Ingrid joitips
Flipturn Rundbørste

Rundbørste fra Olivia Garden & Flip Turn

Stylingtips til partyhåret!

Bruk rundbørster i forskjellige størrelser ut i fra hvor mye volum og bevegelse du ønsker. Det er for eksempel supert å bruke en stor rundbørste i indre område og ved kronepartiet mens du kanskje ønsker mer bevegelse i lengdene og da er de fint å variere med en mindre størrelse.

Om man ikke er fan av å bruke rundbørste, er det mange krøllbørster som er fantastisk enkle å bruke og som gir en god, langvarig og holdbar styling.

Maria styling
Joifull styler Maria styling 2

Stylingtips med @mariiawoos

I vår volumserie Joifull har vi den perfekte varmeaktiverende styilngkremen Joifull Styler, som gjør det superenkelt å forme håret, samtidig som den beskytter mot varmeskader. Skal du bruke stylingjern anbefaler vi likevel en varmebeskyttende spray i tillegg, som for eksempel Humidity Blocker.

Sunt hår garanti

Kpak reconstructor2 Sunt hår garanti2

Din sunt hår garanti!

Sunt hår til jul

Visste du at du kan kjøpe gavekort hos din frisør? Hvem blir vel ikke glad for deilig egentid med hodebunnsmassasje og kur som bygger opp håret og gjør det sunt?

Vi tilbyr sunt hår garanti i Joico – som betyr at vi garanterer at du får et sunt hår om du bruker vår mestvinnende proteinkur gjennom tidene, K-PAK Reconstructor i kombinasjon med fuktighetskuren K-PAK Hydrator. Har du en venninne, mor eller søster som har lysnet, bleket eller farget hår som trenger ekstra pleie, er dette den perfekte gaven.

Les alt om vår sunt hår garanti her.