VINTERGLØD

Føles håret tørt og livløst? Det kalde klimaet gjør at håret blir tørt og sprøtt. Les hvordan den unike Bond Building serien, Defy Damage kan redde vinterhåret ditt!

Glød

Markus luther p Vq HUWUTTK4 unsplash 1 Dd blogg

@dariaklovholt

Det er mye som kan påvirke håret vårt. Ytre påvirkninger som sol, kulde, tørr luft og forurensning, har stor innvirkning på holdbarheten på hårfargen og kvaliteten på håret vårt.

Defy Damage er en Bond Building serie som gir en 360 graders beskyttelse mot ytre påvirkninger og varmeverktøy. Serien består av 5 unike produkter som gir nytt liv til håret samtidig som det styrker, pleier, beskytter og gir umiddelbart resultat du kan se og føle! Du får et sterkere og blankere hår allerede etter førstegangs bruk.

Protect what you love

Defy Damage Dd1

Hår av @hair_by_lisekristin

Shampoo & Conditioner

Denne duoen bevarer fargen ved å beskytte håret mot alle ytre påvirkninger. Perfekt for deg som ønsker et sunt og glansfullt hår, året rundt.

Defy Damage er en sulfatfri shampoo som vasker håret skånsomt og beskytter mot daglige skader som håret utsettes for. Den passer alle hårtyper, og er super til deg som har krøller, har utført keratin behandling eller har Extensions. På grunn av den unike Smart Release teknologien, som frigir aktive ingredienser i håret og styrker bindingene, får du et motstandsdyktig hår.

Defy Damage har en fantastisk conditioner som gjenoppretter fuktigheten og styrker håret uten å tynge. Ved bruk av shampoo og condtioner blir håret umiddelbart kambart og mykt, med en fantastisk glans og følelse.

Les også vår Shampoo og Conditioner guide!

Silkemykt vinterhår!

DSCF6725 DSCF6698

Defy Damage Protective Mask

Ønsker du å jobbe forebyggende å beskytte håret ditt mot skade, samtidig som du forlenger holdbarheten på hårfargen? Da er Protective Masque perfekt for deg! Denne dyptvirkende kuren, styrker hårets bindinger og bevarer fargen. Håret blir sterkt, med en fantastisk glød.

Brukes i rent håndkletørt hår, opptil 5 minutter før den skylles ut. Du vil umiddelbart se og føle at håret blir sterkere, sunnere og mer glansfullt!

DSCF6673
Day & night protection

Defy Damage- Dag og nattkrem

Vi liker å sammenligne hudpleie med hårpleie!

Defy Damage Protective Shield kan sammenliknes med en dagkrem for huden, som beskytter håret mot UV- stråler, og alle andre ytre påvirkninger som for eks. varmeverkøty, skader fra hårbørster, strikker og spenner som sliter på håret.

Defy Damage Shield er også en perfekt dagkrem i vinterkulda, som forhindrer at håret blir statisk, bruste, blast og livløst. Super å bruke i kombinasjon med andre stylingprodukter, enten som en base, eller en i cocktail med andre herlige produkter.

Hair primer

Engin akyurt B Exlr7 Bbvd M unsplash Web Use Small JPG JOICO Defy Damage Protective Shield Flat Lay 1

Defy Damage Sleepover nattmaske – kan sammenlignes med en ansiktsmaske. Den pleier og reparerer i dybden i håret og hele magien skjer når du sover.

Defy Damage nattmaske er fantastisk for deg som synes det er vanskelig å sette av tid til kur i en hektisk hverdag! Alt du trenger å gjøre er å påføre noen få pump i tørt hår før leggetid. Masken absorberes raskt inn i håret og vil ikke smitte av på sengetøyet. Kanskje det beste av alt, du slipper å skylle den ut på morgenen, bare style håret som vanlig.

Her kan lese mer om vår revolusjonerende nattmaske.

Wake up and glow!

Bruce mars w Bu PC Qiweu A unsplash DSCF6541

Defy Damage Professional

Defy Damage Pro 1 & 2 er et profesjonelt to-trinnssystem som brukes i forbindelse med en kjemisk behandling. Behandlingen styrker bindingene i håret, sikrer en jevn farge, og gir optimalt opplysning. Du får et sunt og sterkt hår du ikke har sett maken til!

Hvorfor elsker frisører Defy Damage salongbehandling? Det kan du lese her!

Web Use Small PNG DEFY DAMAGE PRO12 HR