KBOND20 POWER MASQUE

JOICO GJØR DET IGJEN.... - møt vår mest kraftfulle bond building kur noensinne!

KBOND20 2
@michelle.katrinhair

Med prisvinnende K-PAK keratin teknologi og egenskapene til Defy Damage, får du nå proteiner, fuktighet og bond building i ett produkt!

KBOND20 POWER MASQUE tilfører alt håret ditt trenger!

Kombinasjon av gjenoppbyggende keratinproteiner og rikelig fuktighet, gir en fantastisk følelse og silkemykt hår. Håret føles fyldig med et luftig volum og nydelig glans. Samtidig styrkes hårets bindinger som gir spenst, styrke og et sunt hår.

KBOND20 teknologi 2000x1600

HVA ER HEMMELIGHETEN?

Hva står KBOND20 for? “K” står for prisvinnende K-PAK Keratin Technology. “20” er kombinasjonen av 18 aminosyrer som finnes naturlig i håret, i tillegg til Moringa Seed Oil og beskyttende Protective Lipid.

Dette er det beste fra to verdener i ett og samme produkt og vår mest kraftfulle bond builder noensinne!

Aldri opplevd en kur som gir så mye spenst fylde glans og styrke til håret på bare en behandling 2

Vi spurte Linn Mulbakken som er daglig leder på Haar Atelièr samtidig som hun jobber som Joico educator, om hva hun synes om KBONDD20 etter å ha testet den et par ukers tid i salongen.

"KBond20 er mer enn hva jeg forventet! Aldri opplevd en kur som gir så mye spenst, fylde, glans og styrke til håret på bare en behandling. Håret blir mykere, mindre brusete, men lett å skape volum i håret likevel. Jeg er helt forelsket i nye KBond20!"

Aldri opplevd en kur som gir så mye spenst fylde glans og styrke til håret på bare en behandling

Vi spurte Therese Hoff, som er dagelig leder for sin salong i Fredrikstad, hva hun synes om KBOND20! Therese har jobbet med Joico i mange år.

"KBOND20 er en kremete og god kur som gir deg det fyldigste og blankeste håret du kan tenke deg UTEN å tynge!"

Kbond20 egenskaper

HVILKE FAKTORER SKADER HÅRET VÅRT

Joico er kjent som det «healthy hair company» og tilbyr markedets mestvinnende kursystemer og kurer, som forbruker kan bruke hjemme til alle typer skader håret kan utsettes for. For å vite hvorfor det er så viktig å tilby ulike kurer, bør du vite litt om hva som skader håret.

Mekaniske påvirkninger: Dette gjelder hårbørste, hårruller, tuppering med kam eller lignende.

Miljø og ytre påvrikninger: Sol/UV- stråler, saltvann, klorvann, kulde og forurensing.

Termiske skader: Krølltang, rettetang, hårføner eller fønbørste.

Luftfuktighet: Et fuktig miljø åpner porer i huden og skjellaget, og gjør det ekstra utsatt for ytre påvirkninger.

Kjemiske skader: Inkluderer fargeprodukter-, bleking- og permanenter.

KBOND20 beskytter mot alle disse skadene*.

Audhild tystad agaton sax frisør

Audhild Tystad er eier og daglig leder hos Agaton Sax Frisør i Trondheim. Som hun selv sier, hun har prøvd mange kurer i sin lange karriere som frisør, og her er hva hun synes;

"Helt FANTASTISK! Det er den beste kuren jeg har brukt så langt i mitt liv, og det er ganske langt….og mange kurer. Ny favoritt-helt klart!!

DSCF1852

Q & A

Mange bond building produkter krever at man bruker conditioner eller fuktighetskur etterpå, må man det etter KBOND20? Nei, dette unike keratin bond building produktet inneholder også rikelig fuktighet som gjør at det ikke er noen mulighet for at håret brekker. Det blir smidig og sterkt med en fantastisk følelse! Den har også en pH-verdi på 3,5-4,5 som gjør at den senker pH-verdien på håret og lukker skjellaget.

Shampoo skal jeg bruke sammen med KBOND20? Vi anbefaler K-PAK Shampoo eller Defy Damage Shampoo sammen med KBOND20.

Hvilken kur anbefales hvis håret er veldig porøst og ekstremt skadet etter bleking og opplysning? Er håret ekstremt skadet er det en ren proteinkur og K-PAK Reconstructor som anbefales i kombinasjon med K-PAK Hydrator.

Kan jeg bruke KBOND20 etter kjemiske behandlinger? Ja, den er perfekt å bruke etter kjemiske behandlinger og det beste er at du kan få med deg den aller beste pleien for vedlikehold hjem.

Er KBOND20 en kombinasjon av K-PAK Reconstructor og Defy Damage bond building teknologi? Ja, du kan se på det som at K-PAK og Defy Damage har fått et nytt familiemedlem sammen, og resultatet er KBOND20. Det beste fra to verdener, med K-PAK Keratin teknologi og bond building i ett og samme produkt.

Kbond20 silkemyk
Silkemykt sterkt hår!

Les også:

Vårens store hårtrender

5 produkter som funker mot frizzy, statisk hår!