5 produkter som funker mot frizzy, statisk hår!

Opplever du at håret ditt endrer seg når gradestokken peker nedover? Det er ikke så rart! Regn, snø og minusgrader påvirker håret, på samme måte som huden. Les hvordan du kan unngå frizzy, tørt og statisk hår.

Blomst HYDRATOR


Fuktighet = hårets bestevenn!

Bytter du fuktighetskrem til ansiktet på vinteren? Mange opplever at huden blir tørrere og at den har behov for mer fuktighet, når det blir kaldere og tørrere luft ute. Det trenger håret ditt også! Nøkkelen er å gi håret rikelig fuktighet, for å unngå tørt, frizzy hår.

Vi anbefaler K-PAK HYDRATOR som tilfører intens fuktighet og får selv de tørreste hårene til å føles myke og medgjørlige igjen! Den erstatter tapte lipider og gjenoppretter umiddelbart fuktigheten i håret. Håret blir mykt og glansfullt.

Defy Damage Protective Shield

Bond building dagkrem- for håret!

Er det ett produkt du bør investere i, så er det Defy Damage Protective Shield! Denne magiske leave-in kremen beskytter mot ALT av ytre påvirkninger som håret blir eksponert for til daglig.

Lei av at håret blir statisk og uregjerlig av ullskjerfet? Med denne pleiende stylingkremen, unngår du det, samtidig tilføres håret masse pleie og nydelig glans!

Aiony haust K0 Dxxljc Rv0 unsplash HYDRASPLASH SERUM

Fuktighetsserum

For deg med fine, tynne hårstrå er HydraSplash fuktighetsserum helt perfekt. Serumet slukker tørsten til tørre spisser, samtidig som håret blir fantastisk mykt og glansfullt.

Tørr hodebunn? Påfør HydraSplash serumet i hodebunn og massèr den godt inn. De naturlige ingrediensene, sjøtang og kokosnøttvann, virker beroliggende på en tørr, kløende hodebunn.

Stylingtips! Bruk serumet til å lage en sleek back frisyre. Avslutt med hårspray og vipps, så har du en trendy frisyre samtidig som tar vare på hår og hodebunn.

Anthony tran 7 Lcraqah Dnw unsplash 1 Humiditi Blocker

Hårets paraply!

På denne årstiden er det et must å ha Humidity Blocker! Denne fantastiske varmebeskyttende hårsprayen gir 24 timers fuktighetsbeskyttelse. Teknologien fungerer slik at sprayen legger seg som et beskyttende skjold rundt hvert hårstrå samtidig som den gir hold og glans.

Dream Blowout
@dariaklovholt


BlowOut

Er du ute etter en fønkrem som gir nydelig glans, reduserer brus og frizzy hår? Da anbefaler vi Dream Blowout Creme! Den er varmebeskyttende, gir masse pleie, og reduserer tørketiden med hele 50%! Helt perfekt nå på vinterhalvåret hvor du ikke bør gå ut med fuktig hår.

Curl Confidence
 

A curl`s best friend!

Krøller har alltid behov for fuktighet, spesielt på vinteren. Det kalde klimaet tørker ut hårets naturlige tekstur. Curl Confidence stylingkrem definerer krøller, forhindrer brusete hår, gir nydelig glans og fuktighet som et krøllete hår trenger!

Les også:

Frisyren vi ønsker oss nå!

SHADES OF RED...

8 - TRINNS HÅRPLEIERUTINE