Vårens store hårtrender

Det nye året har akkurat begynt, og de siste månedene har vi sett masse spennende hårfrisyrer som trender i sosiale medier, catwalken og på den røde løperen. Vi har latt oss inspirere av vårens trender og valgt ut 8 favoritter!

Trenden "alle" snakker om

DSCF6224 1 IMG 3683

@mariiawos

Trenden «alle» snakker om!

Den store hårtrenden alle ekspertene snakker om er et sunt og glansfullt hår! Nå skal håret virkelig ose av eksklusivitet! For hva er vel vakrere enn et blankt, sunt og skinnende glansfullt hår?

For å oppnå drømmehåret krever det gode hårprodukter med en teknologi som gir et sunt hår fra innsiden. For med denne trenden holder det ikke å «sminke» et glansfullt hår med hårolje, håret skal være sunt og sterkt fra innsiden og ut.

Visste du at Joico sitt løfte og forpliktelse er nettopp dette? «The Joi of healhty hair» er vår visjon og i hjerte av alt vi gjør.


Prisvinnende K-PAK Reconstructor har vunnet beste hårkur 16 år på rad, og er derfor den mestvinnende hårkuren noensinne! På grunn av K-PAK`s unike teknologi kan vi garantere et sunnere hår!

Les alt om vår sunt hår garanti her!«Jellyfish» Inspirert


Trender 1
"Jellyfish" hår av @saranda.murseli

En frisyre vi tror vi kommer til å se mer av i 2024 er den såkalte «Jellyfish» inspirerte frisyren. Denne frisyren er delt opp i to «lag», altså en disconect. Den lange lengden stopper som regel ved skuldrene, og den korteste lengden stopper ved haken, som en bob.

Tips, føn håret med Dream Blowout Crème for nydelig blankt hår.


«Bambi Blonde»

Trender
@dariaklovholt hår av @hannah_colorist


En trend vi la merke til høst og som virkelig har skutt fart den siste tiden, er «bambi blonde», også kalt honningblond.

Det som kjennetegner denne fargetrenden er at den beveger seg vekk fra «beach blonde» og kalde, harde kontraster. Fargene er en nøytrale beige toner, med et nydelig hint av honning- og vaniljetoner. Du skal fortsatt ha dybde og spill i håret, men med mye mindre kontraster.

Joico tilbyr et bredt spekter av nydelige farger og glosser som er «spot on» til trenden! Våre Natural Warm (NW), Natural Warm Beige (NWB) og Natural Gold (NG) i LumiShine, er perfekte nyanser for å skape denne nydelige fargetrenden!


BOB

Trender 2

Hvis ikke du ønsker å prøve deg på en «jellyfish» inspirert frisyre helt enda, er det fortsatt mer enn innafor med en lekker bob. Boben var hot i 2023 og følger oss også inn i det nye året. Den italienske boben er spådd til å bli en favoritt blant de mange variantene.

Les alt om den italienske boben her!

Pixie

Trender 3
Bruno Marc Giamattei, Sevda Durkan, Alberto Di Domenico, Daniel Spiller, Valentina Malta, Gregory Mastrosstefano., John Willoughby, Jamie Blanshard, Katie Moore, Ellen Spiller

Hvis du allerede elsker kort hår og ønsker å ta det til neste nivå, kan du gå for en «shaggy pixie» frisyre. I motsetning til den tradisjonelle pixie-klippen har denne varianten litt mer lengde og volum å jobbe med når du styler det.

RiseUP Powder er perfekt å bruke for å skape denne lekre looken. Hårpudderet gir volum i røttene og tekstur i lengder og spisser.«Gardinlugg» + layers, Faceframe

Trender 5

For deg med litt lengde på håret, er det «layers» og «face-framing» som gjelder! Tenk at formen på klippen skal fremheve ansiktstrekk, på samme måte som når vi sminker oss.

«Gardinluggen» skal heldigvis ingen steder. Luggen stopper ved kinnbenet og er super fordi den fremhever volum når du styler håret. Bruk en hårrull i luggen. Rull og form håret fra ansiktet. Du kan også bruke en fønbørste, eller rundbørste. Vent til håret er nedkjølt før du grer i det. På denne måten holder frisyren bedre. Avslutt med din favoritt hårspray fra Joico.


We love big hair!

Trender 6
Bruno Marc Giamattei, Sevda Durkan, Alberto Di Domenico, Daniel Spiller, Valentina Malta, Gregory Mastrosstefano., John Willoughby, Jamie Blanshard, Katie Moore, Ellen Spiller

Ja takk til masse volum og store bølger! Den ikoniske nittitallsfønen er hot, og med nåtidens verktøy blir enda enklere å lage en skikkelig fin «blow dry» hjemme. Bruk volumprodukter tilpasset din hårtype.

Diva lanserte nylig, Auto Aircurls, en «krølltang» som trekker håret automatisk til seg. Det har aldri vært enklere å få nydelig hår!


Pigtails & bows

Trender 4

Nydelige sløyfer var enkelt å «spotte» i sosiale medier på slutten av 2023. Sløyfetrenden forsvinner ikke enda, men får en oppgradering. Det som gjelder nå er mange sløyfer, og det er ekstra hot når du kombinerer sløyfene med musefletter.

Her er det brukt Joigel Firm for å samle håret og gjøre det enklere å flette håret.

Du har kanskje fått med deg at sløyfetrenden ikke bare gjelder for hår? Det er nemlig veldig populært å sy på små sløyfer på antrekkene dine. Du får selvfølgelig kjøpt klær med ferdigsydde sløyfer på, men 2024 handler om gjenbruk og miljø- så hvorfor ikke finne frem symaskinen?


INNERJOI

Trender 8

Pssst..

Snart lanserer vi vår NYE INNERJOI-serie, som er 100 % vegansk og inneholder opptil 98% naturlige ingredienser som gir kvaliteten du ønsker! INNERJOI er utviklet med hensyn til både håret og miljøet vårt. Mer informasjon kommer snart <3

Les også:

5 produkter som funker mot frizzy, statisk hår!

8 - TRINNS HÅRPLEIERUTINE