Endelig er den iskalde Blue Ash serien her!

Lei av blasse gyldne toner? Med den iskalde Blue Ash serien vil det ikke være et snev av varme toner igjen. Den oppbyggende og eksklusive sammensetningen gjør at Vero K-PAK Color leverer fantastiske og langvarige fargeresultater.

Shiny shine

Color
K Pak Scott webb o RW Rl Tg Br Po unsplash

Her har flinke @Giso valgt en kald bunnfarge som skaper masse spill og dimensjoner

Vero K-PAK Permantent Crème Color

Endelig er Blue Ash serien her! BA finnes i fire nyanser, 6BA, 7BA, 8BA og 9BA. Serien er utviklet for å nøytralisere uønskede rød/oransje pigmenter. Serien er perfekt å bruke når du ønsker å skape lekre kalde toner i både blonde og mørke nyanser.

  • Eliminerer uønskede varme toner
  • Gjenoppbygger og beskytter håret med Quadramine® Complex
  • Ren fargepalett og full kreativ formuleringsfrihet
  • Sunne, glansfulle, og langvarige fargeresultater

Blue Ash

Silver
Vero blue ash mixing CT

Hair by @hairbydada73 @sjakkmattfrisor


BA er også fantastisk å bruke når du skal lysne et naturlig hår, hvor de underliggende pigmentene er rød/oransje. Du vil rett og slett få en nydelig kald og skinnene hårfarge!

Les brukerveiledning her!

Ønsker du å bruke de nye BA fargene som en minicolor?

Ved å bruke Vero K-PAK Color VeroGlaze forvandler du permanent hårfarge til en ammoniakkfri minicolor. Alt du trenger å gjøre er å blande 1:1 og la blandingen stå i 5 minutter etter at du har rørt den sammen.


Ice ice baby

Luggen henriette
Defy Freestocks r o V6sm BB Yk unsplash

Hair by @henriette.luggen @luggenfutura

Denne våren har vi sett masse deilige kalde brunfarger i moteverden. Alt fra nøytrale brunfarger til mushroomfarger. Dette er bare begynnelsen og vi kommer til å se mer av det til høsten også. Da er det perfekt at Vero K-PAK Color lanserer Blue Ash serien!Hemmeligheten i Vero K-PAK Color!

  • Inneholder de oppbyggende egenskapene til Quadramine Complex, som gjennom sin sammensetning gir fantastiske og unike fargeresultat. Håret pleies og gjenoppbygges under fargeprosessen.
  • Det benyttes også et unikt Trans Cuticle Delivery System™ som mykgjør skjellaget ved hjelp av hårets egne lipider. Dette gjør at fuktighet og fargemolekyler transporteres skånsomt og at skjellaget ikke åpnes så mye. Resultatet blir en mer glansfull farge med lang holdbarhet.

K-PAK

Katya azi lz R Ctc VXK3g unsplash
Eric ward x HWHE55 D7 Ig unsplash Kpak


Hvordan beskytte håret ved en kjemisk behandling? Les hvordan vår unike salongbehandling Defy Damage forebygger skade på håret!

Ikke glem å ta vare på den nye lekre hårfargen din!

Riktig produkter til ditt hår er viktig for optimalt resultat. Vårt profesjonelle Joico team har satt sammen masse gode tips og triks til deg.

Shampoo & Conditioner guide!

KURGUIDE

Redningen til farget hår!


Simply the best!

Blonde Life bright
Jackie dilorenzo Ry Ls Rzy9j IA unsplash KPAK CT GROUP 3Viste du at Joico har en egen podcast? I Fargepodden tar @hannah-colorist deg med inn i en kreativ verden med masse deilig innhold og tips som vil forenkle din hverdag.

Du finner Fargepodden der du hører på podcast!