7 tips til vakkert sommerhår!

Sommeren er endelig her! Vi gleder oss til å bade og la håret lurftørke i solen. Lette nydelige sommerkjoler, gå barbeint i lekre sandaler og ikke minst lange lyse sommerkvelder! Denne årstiden byr også på mange sosiale sammenkomster og her kommer 7 tips som redder håret ditt i sommer!

DSCF0651
K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray Jason blackeye v Bm XX Zr M7t A unsplash

Husk å beskytte håret med «solkrem & solspray»!

Vi nordmenn ELSKER sol, men direkte sollys over lengre tid er ikke det beste for hud og hår! Med de riktige produktene kan du beskytte håret mot UV- stråler og forhindre at solen skader håret! Defy Damage Shield & K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray, er supre å bruke som en solhatt for håret. De er perfekte i strandbaggen- og passer alle hårtyper!

K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray, er en solbeskyttende primer som sprayes i nyvakset hår. Den er som en leave-in kur og gir masse pleie, samtidig som den beskytter og bevarer fargen. I tillegg er den flokeløsende og lukter himmelsk! Er du på stranden er den super å spraye i håret etter et bad og la lufttørke.

Defy Damage Shield kan sammenliknes med en dagkrem for huden, som beskytter håret mot UV- stråler og alle andre ytre påvirkninger, som for eksempel varmeverktøy, skader fra hårbørster, strikker og spenner som sliter på håret.

Den perfekte primeren som passer ALLE hårtyper og du vil elske den! Den er en stor favoritt fordi håret blir merkbart sunnere, mykt og glansfullt!

Fuktighet
 

Ny hårrutine?

Har du noen gang opplev at huden din endres i løpet av de ulike årstidene? På vinteren trenger du kanskje en fuktighetskrem som er ekstra fet? Kulden tørker ut huden- dette gjelder også for håret om sommeren! I et varmere og tørrere klima har håret behov for ekstra fuktighet. Et tips er å bruke fuktighetsgivende produkter, som HydraSplash eller Moisture Recovery.

Hydrasplash gir fuktighet, glans og mykhet uten å tynge. -Perfekt til nordiske hårtyper! Har du tykt, grovt, krøllete hår, er Moisture Recovery perfekt! Serien tilfører intens fuktighet og pleie- og gir deilig glans!

Joico best på kur

Få sunnere, mer glansfullt hår på solsengen!

Hvorfor ikke slå to fluer i en smekk? Du kan nemlig smøre inn håret med favorittkuren, sette det opp i en trendy hårknute- og se smashing ut på solsengen!

Best på kur!

Joico tilbyr kurer til alle hårtyper! Ønsker du å forebygge skade på håret? Forlenge holdbarheten på hårfargen? Fremheve blondt hår? Bygge opp håret med verdens beste hårkur? Uansett behov- Joico har kuren som passer din hårtype!

Se vår kurguide her!

Les om den mestvinnende hårkuren noensinne. - Og hvordan Joico kan garantere et sunnere hår.

90`s updo

Går aldri av moten!

Er det en hårfrisyre som aldri går av moten, så er det en enkel updo. De kan gjøres i uendelige variasjoner, ser alltid lekkert ut og ikke minst, veldig praktisk på varme sommerdager. Den hotteste trenden akkurat nå, er den berømte 90`s updoèn. Også kjent som Pamela Andersson sin ikoniske 90-talls frisyre. -og vi elsker den! En annen fordel med å sette opp håret er at håret beskyttes fra UV- ståler.

Avslutt den lekre frisyren med Power Spray. – En UV-beskyttende hårspray som beskytter mot luftfuktighet og forurensning.

Beach hair
Nydelige @camillamadelein.hair @atelierami.as

La håret lufttørke!

Et tips er å la håret lufttørke i sommer. Har du naturlig bevegelse i håret, vil de riktige produktene hjelpe å definere hårstrukturen. Du får beachy look uten å bruke varmeverktøy.

Zero Heat fremhever hårets naturlige tekstur, definisjon og gir glans - uten at du trenger å føne håret! De tilbys til fint/medium tykt hår, og tykt hår. Zero Heat gir masse glans, og beskytter mot luftfuktighet i 24 timer! I tillegg reduserer du slitasje ved å unngå varmestyling.

Ønsker du en «toutch up» på håret kan du for eksempel bruke Body Shake. Et absolutt «must- have» produkt hvis du ønsker volum som varer hele sommerkvelden. I tillegg til å definere beach looken, gir den masse fylde og følelsen av mer hår.

Har du trykt hår eller krøller og elsker følelsen og looken saltvann blandet med litt solkrem gjør med håret? Da blir Beach Spray din beste venn i sommer. Den gir den perfekte, uperfekte looken og har en deilig kokos sommerduft!

For en rask «quick fix», er RiseUp perfekt. Et hårpudder som umiddelbart gir volum med bare noen få pump. Perfekt å ha i vesken!

Hårrens

Ikke glem å rens håret!

Har du noen gang opplevd at fargen på håret har endret seg på ferie? Eller at du får solkrem og sand i håret som er vanskelig å skylle ut? -Vi har redningen! K-PAK Clarifying Shampoo er en dyptrensene shampoo som effektivt fjerner alt av belegg, mineraler, hardt vann, klor, forurensing og rester av styling. Du får et fantastisk blankt og spenstig hår som skinner om kapp med sola.

En gave til blondiner

Har du blondt hår, og digger den krystallklare blondtonen du får hos frisøren? Bevarer den rålekre blondfargen med Blonde Life Brightening Shampoo. Den innehar en helt unik «brightening detoxifiers»- som rett og slett fungerer som en detox for blondiner. Si farvel til «grønt» bassenghår og gyldene toner, og hei til en klar og glansfull blondfarge.

Joico best på kur 4

Hello hair bestie!

Når du krøller eller retter ut håret, avslutt alltid med et tynt impregnerende lag Humidity Blocker som sørger for at frisyren holder lenger. Fantastisk hårspray med holdfaktor 3 og 24 timers fuktighetsbeskyttelse!