Produktene du bør ha til sommerhåret!

De aller fleste bruker solkrem på huden, men tenker kanskje ikke på viktigheten å beskytte håret mot solen. Ønsker du å bevare hårfargen du freshet opp hos frisøren din lengst mulig? Vi gir deg hårtipsene til sommerhåret her.

UV - Beskyttelse

Anton ponomarenko A3i95 F7lf7 A unsplash
Joico summer Blonde Life 5 Joico summer Blonde Life Veil 1

NO MORE YELLOW!

Sommer og sol tørker ut håret og klor og bassengvann gjør blondt hår misfarget. Blonde Life er en “naturlig detox” for håret.

Serien nøytraliserer klor og fjerner spor av mineraler og ytre påvirkninger. Dette forhindrer at blasse og gylne toner oppstår. Ved bruk av Blonde Life får du en skinnende krystallklar blondfrarge uten gule toner.

Blonde Life Brightening Veil er en solbeskyttende - og varmebeskyttende leave - in spray. Den forhindrer at håret tar skade av solen samtidig som den gir en nydelig glansfull og klar blondfarge.

Lurer du på når du skal bruke "lilla shampoo" eller Blonde Life Shampoo? Les her

Bevar fargen!

Tamara bellis h RN7 Cnffqp Y unsplash
Web Use Small JPG K Pak Color Therapy Luster Lock Spray Flat Lay 4 Web Use Small JPG JOICO K Pak Color Therapy Flat Lay 3

K-PAK Color Thearpay opprettholder over 80% av hårfargen opptil 8 uker. Perfekt for deg som har farget hår og trenger ekstra pleie. Håret blir sterkt og motstandsdyktig med en nydelig glans.

K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray, beskytter mot UV-stråler og er varmebeskyttende. Perfekt i strandbagen i sommer! I tillegg er den flokeløsende og lukter himmelsk.

360 grader -protection

Web Use Small JPG Defy Damage Sleepover styled 2
Eunice stahl 748b16l ZR Hk unsplash Web Use Small JPG Defy Damage range styled

Vår populære serie, Defy Damage gjenoppretter hårets bindinger og beskytter mot alle ytre påvirkninger som varmeverktøy, UV stråler og miljøforurensning. Disse ytre påvirkningene fører til tørt, livløst hår som mister sin glans og glød.
Defy Damage er ekstremt pleiende og bevarer fargen, perfekt til sommerhåret. Du får et et umiddelbart resultat du både kan se og føle.

Vårt siste tilskudd i serien er vår fantastiske nattmaske, som har gjort at skjønnhetssøvn har fått en helt ny betydning. For enklere blir det ikke på ferie eller i en travel hverdag. Påfør noen få pump i håret og våkn opp med et synlig sunnere hår på morgenen!

Fuktighetsbalanse

Joico summer MR2
Jon flobrant sbj Vth VW2 X8 unsplash Hydra

I likhet med huden tørker solen ut håret. Bruk produkter med solbeskyttelse for håret når du er i solen og fyll håret med masse deilige fuktighetsprodukter i dusjen. Mangel på fuktighet gjør at håret blir tørt og livløst. Gode fuktighetsprodukter er løsningen og passer til hele familien.

I Joico tilbyr vi to fuktighetserier, Moisture Recovery til deg som har tykt, grovt eller krøllete hår. HydraSplash til deg som har tynt, fint og typisk nordisk hår.

Les her om du vil vite mer om forskjellen på disse seriene og hvilken du bør velge: Who is your moisture match?

Ashley whitlatch MGK Gu MP9n LY unsplash