Produktene som redder sommerhåret!

De aller fleste bruker solkrem på huden, men tenker kanskje ikke på viktigheten å beskytte håret mot solen. Ønsker du å bevare hårfargen du freshet opp hos frisøren din lengst mulig? Vi gir deg hårtipsene til sommerhåret her.

Detox til håret!

Anton ponomarenko A3i95 F7lf7 A unsplash
Joico summer Blonde Life 5 Blonde life kur olje

NO MORE YELLOW!

Sommer og sol tørker ut håret og klor og bassengvann gjør blondt hår misfarget. Blonde Life er en “naturlig detox” for håret.

Blonde Life Shampoo er sultfatfri og fungerer som en renseshampoo for blondt hår ved å nøytraliserer klor og fjerner spor av mineraler og ytre påvirkninger. Dette forhindrer at blasse og gylne toner oppstår.

Blonde Life inneholder tamanu- og monoiolje, som pleier og gir fantastisk glans uten å tynge. Keratin og arginin bygger opp håret innenfra og ut, og gir et sunt hår.

Bevar fargen!

KPAK COLOR THERAPY
SUN PROTECTION KPAKCTSPRAY

UV-beskyttende spray!

K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray, beskytter mot UV-stråler og bevarer fargen din. Perfekt i strandbagen i sommer! I tillegg er den flokeløsende og lukter himmelsk.

K-PAK Color Thearpay serien opprettholder over 80% av hårfargen opptil 8 uker. Perfekt for deg som har farget hår og trenger ekstra pleie.

Argan - og mankettiolje gir pleie, fukt og beskyttelse og en langvarig, skinnende glansfull hårfarge.

UV-beskyttelse!

Defy damage 2
Eunice stahl 748b16l ZR Hk unsplash Defy damage shield sleepover

Vår populære bond building serie, Defy Damage gjenoppretter hårets bindinger, beskytter ytre påvirkninger som varmeverktøy, UV stråler og miljøforurensning.

"Enkelt på ferie med dag - og nattmaske!"

Defy Damage Protective Shield kan sammenliknes med en dagkrem for huden, som beskytter håret mot UV- stråler, og alle andre ytre påvirkninger. Påføres i fuktig hår og perfekt i strandbaggen!

Defy Damage Sleepover Masque – er en nattmaske gjenoppretter hårets bindinger, pleier og reparerer i dybden i håret og hele magien skjer når du sover. Enklere blir det ikke på ferie!

Summervibes
Kpak sunt hår garanti Kpak renseshampoo

Husk renseshampoo i ferien!

K-PAK renseshampoo fjerner belegg, mineraler, metaller, hardt vann, klor, forurensning og rester av styling som legger seg på håret. Den stripper ikke håret for fuktighet og tilfører pleie, så håret føles ikke trått, men blir klart, sterkt, glansfullt og sunt.

Visste du at det er like viktig å rense håret som huden? Vi anbefaler en rens av håret en gang i uken. Mange føler at de har fått en ny farge eller glansvask, fordi en dyprens gjør at all misfarging som legger seg på håret forsvinner.

Har du et skadet hår, må proteiner, fuktighet og tapte lipider tilbakeføres for å få et sunt hår igjen. Den aller beste gjenoppbyggingen av håret får du med verdens beste hårkur, K-PAK Reconstructor og Hydrator. Med K-PAK får du et garantert sunt hår. Les mer om sunt hår garanti her. K-PAK - din sunt hår garanti.

Fuktighetsbalanse

Joico summer MR2
Jon flobrant sbj Vth VW2 X8 unsplash Hydra

I likhet med huden tørker solen ut håret. Bruk produkter med solbeskyttelse for håret når du er i solen og fyll håret med masse deilige fuktighetsprodukter i dusjen. Mangel på fuktighet gjør at håret blir tørt og livløst. Gode fuktighetsprodukter er løsningen og passer til hele familien.

I Joico tilbyr vi to fuktighetserier, Moisture Recovery til deg som har tykt, grovt eller krøllete hår. HydraSplash til deg som har tynt, fint og typisk nordisk hår.

Les her om du vil vite mer om forskjellen på disse seriene og hvilken du bør velge: Who is your moisture match?

Ashley whitlatch MGK Gu MP9n LY unsplash