Tips til hvordan du kan ta vare på sommerhåret!

Håret er en stor del av vår identitet. Vi ønsker alle et sunt glansfullt hår. Her får du de beste tipsene til hvordan du kan ta vare på håret ditt i sommer!

A54 B3 BDA 477 A 4 E01 985 D 1925502 AC3 F5

Vi har satt sammen fem fantastiske sommerduoer som ivaretar håret ditt i sommerferien! Med Joico Hair Rescue Kit har vi kombinert Shampoo og kur + at du får med Hair Wrap.

Hvorfor ikke unne seg en deilig hjemme-spa samtidig som du booster håret med fuktighet og pleie?

Design uten navn
 

Joico- verdenskjent for sine kurer!

Ønsker du å forebygge skade på håret? Forlenge holdbarheten på hårfargen? Tilføre ekstra fuktighet? Bygge opp håret med verdens beste hårkur? Uansett behov- Joico har kuren som passer din hårtype!

Verdens beste hårkur
SUNT HÅR GARANTI

K-PAK- Shampoo & verdens beste hårkur!

K-PAK - gir den ultimate gjenoppbygging av håret vårt ved å reparere, styrke og beskytte håret akkurat der det trenger det. Håret gjenoppbygges fra innerst til ytterst og resultatet blir et sunt glansfullt hår.


SUNT HÅR GARANTI!

K-PAK Reconstructor - dyptvirkende proteinkur, fullspekket med en kraftfull kombinasjon av aminosyrer og Joico`s smart keratin teknologi, gjenoppbygger selv de skjøreste skadede hårene og bringes tilbake til sin sunne tilstand! Ingen andre kurer på markedet har vunnet så mange priser for beste hårkur som K-PAK Reconstructor. Frisører verden over har stemt den frem år etter år, på grunn av sin unike og målrettede evne til å gjenoppbygge håret fra innerst til ytterst.

Tips: Avslutt med fuktihtetsbomben K-PAK Hydrator for den ultimate gjenoppbyggingen med proteiner & fuktighet som gir garantert sunnere, sterkere hår!

Protect what you love

Defy Damage- Bond Building Shampoo & kur

Defy Damage gir nytt liv til håret samtidig som det styrker, pleier, beskytter og gir umiddelbart resultat du kan se og føle.

Ønsker du å jobbe forebyggende og beskytte håret ditt mot skade, samtidig som du beskytter hårfargen, er dette kuren for deg. Defy Damage Protective Masque pleier og styrker hårets bindinger og bevarer fargen. Den beskytter mot termisk og mekanisk slitasje, motvirker splittede hårspisser og beskytter mot ytre påvirkninger og varmestyling. Håret blir sunt, motstandsdyktig, sterkt og glansfullt.

Les om fantastiske Defy Damage Pro 1 & 2. Denne unike salongbehandlingen gir jevnere og bedre opplysning, samtidig som en beskytter mot kjemisk skade!

Les også hvorfor frisører elsker den!

Design uten navn
 

K-PAK Color Thearapy- Shampoo & kur

K-Pak Color Therapy er for deg som har farget hår som trenger ekstra pleie. Produktene er fargebevarende og gjenoppbyggende.

K-PAK Luster Lock kur reparerer og styrker hele håret, samtidig som den beskytter fargen. Håret blir umiddelbart sunnere med en speilblank glans. Kuren inneholder manketti - og arganolje som gir masse mykhet og pleie uten å tynge. Ikke minst er det mange som elsker denne kuren fordi den lukter himmelsk godt!

Bevar hårfargen lengst mulig!

Summer Hair Rescue Kit

BLONDE LIFE VIOLET Shampoo & K-PAK Hydrator Mask

Blonde Life Violet Shampoo fjerner umiddelbart uønskede gule toner og hjelper deg med å bevare en iskald glansfull blondfarge. Kombiner Violet Shampoo med en skikkelig fuktighets boost- K-PAK Hydrator! Denne bestselgeren er perfekt for deg som har kjemisk skadet, tørt hår. Den får selv de tørreste, mest skadede hårene til å føles myke og medgjørlige igjen. Hårets tapte lipider erstattes og fuktighet gjenopprettes umiddelbart i tørt, skadet hår. Du vil merke rask forbedring av hårets kvalitet, glans og smidighet. Håret blir dobbelt så mykt med en glansfull overflate.

Vektløs fuktighet

HYDRA SPLASH Shampoo & kur

Opplev Hydra Splash som gir fuktighetsrikt hår med en ultralett følelse!

Har du tynt, til medium tykt hår er Hydra Splash masque den perfekte fuktighetskuren. Du trenger ikke å bekymre deg for at håret blir tungt, for den gir masse pleie uten å tynge.

Hydra Splash masken har en helt unik gele-konsistens som gjør det super enkelt å fordele kuren i håret.

Fuktighet som ikke tynger!

That feeling

No revisions O Vc OQIJ Yq PA unsplash
Fleur kaan w4 Dj3 Msh HQ0 unsplash Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography Treatments


Hvorfor trenger håret ditt kur?

En hårkur virker dypere inn i håret og har som regel mer konsentrasjon av ingredienser, sammenlignet med Conditioner. Dette gjør at kuren trenger dypere inn i hårstrået som resulterer til sunnere og sterkere hår.

Fint å vite!

Nå har du lest deg opp på de fantastiske kurene, og har kanskje valgt ut en sommerduo som skal redde håret ditt i sommer? Da har vi noen gode råd til deg:

  1. Klem ut vannet med hjelp av et håndkle før du tilsetter kuren
  2. Bruk riktig mengde kur- «less is more»
  3. La kuren virke 3-5 minutter for best mulig resultat

Les også vår Shampoo & Conditioner guide!