Hårtrender vår sommer 2020

Vi i hovedstaden kjenner allerede på lysere dager og varmere vær, noe som gjør at vi gleder oss litt ekstra til vårsesongen. Denne sesongen er det som alltid mye variasjon i hårtrendene og vi har plukket ut våre 8 favoritter.

Wet look

IMG 8983
IMG 8977 IMG 8974

@bybenedicthe

WET LOOK er den trenden som dominerte alle catwalker denne sesongen. Med dette håret får du en skikkelig cool glossy jente attitude. Den ble sett i flere variasjoner, fra blanke og våte hår som var gredd bakover, tørre wet-looks til wet-looks som var satt opp i en knute eller hestehale. Kombiner den med et helhvitt antrekk for skikkelig power.

Joigel Firm er vårt favoritt-produkt til denne looken.

Flere sommerfeshe favoritter

Curls

IMG 8984
IMG 8986 JOICO_DEFY_DAMAGE_group

Krøllene og permanenten er tilbake. Denne sesongen skal både gutta og jentene ha permanentkrøller. Den passer ypperlig til en fresh beach-look eller hvorfor ikke ta den helt ut med 80-talls trenden som kommer for fullt.

Ta vare på krøllene med Protective Shampoo - Protective Conditioner - Protective Masque og Protective Shield

Har du hørt om Make up for håret?

Shaggy

IMG 8935
Joico_Style_Finish_body_shake IMG 8965 1

Shaggy som den så fint heter på engelsk er den store trenden i 2020. Den fungerer til alt fra korte frisyrer til langt og middels lengde. Den gir deg en edgy og trendy look, samtidig som den gir volum. Denne er superkul å kombinere med alt fra jeans- til 70-tallstrendene som regjerer i butikkhyllene.

Style den gjerne med Bodyshake for den perfekte teksturen.

Mange lekre Hårtrender høst og vinter 20

70s vibes

IMG 8963
JOIFULL group IMG 8964

Vi er ikke ferdig med 70- tallet riktig enda, tiåret er virkelig i vinden denne sesongen. Alt fra shaggy til pannelugger og langt 70-talls hår. Vi digger denne stylen. Den er en sikker vinner sammen med 70-tallstrenden som er å finne i klesbutikkene om dagen eller hva med å kombinere den med helfarget antrekk som blir sterkt denne sesongen.

Glansfullt volum får du med vår fantastiske JOIFULL serie; Joifull Shampoo - Joifull Conditioner - Joifull Styler

Hvordan ta vare på håret for å få et langt vakkert hår?

Bob

IMG 8990
Web Use Small JPG JOICO Weekend Hair Dry Shampoo 255ml IMG 8929

@danielaeng_hair

Bob er også en stor hit denne sesongen. Denne looken kommer også i flere variasjoner. Alt fra en stram og glansfull bob til en typisk fransk style med en teksturert look. Kombiner den med løse herreskjorter, feminine 70-tallskjoler og trenchcoaten som sterkt sterkt i motebildet denne våren.

For en bob med litt tekstur er Weekend Hair, Dry Shampoo perfekt for å få en lett tekstur og nyvasket følelse.

Visste du at du kan oppnå Ungdommelig glød med anti-age hårfarge?

Honey blonde

IMG 8943
IMG 8942

@hairby_veronicablack @eiehair

Denne sesongen sier vi farvel til kalde blonde hårfarger. Den erstattes av en varm blond nyanse. For hva er vel vakrere enn en varm tone til solkysset hud? Hårfargen er nydelig å kombinere med alle trendene denne sesongen.

Den perfekte gyldne tonen lager du med vår rene fargepalett Vero K-PAK Color

Når skal du bruke lilla shampoo og conditioner?

Dyp sideskill

IMG 8972
Joico_Style_Finish_flip_turn IMG 8971

@bybenedicthe

Dyp sideskill ble sett på flere fashion shows for denne sesongen. Looken rammer inn ansiktet og gir en edgy look. Kombiner den med tørt hår eller en wet-look. Sideskillen er superkult sammen med 80-tallstrenden for en skikkelig power look som vist her på @bybenedicthe.

Hold sideskillen på plass med Flip Turn

Vårens 4 vakreste hårfarger!

Bows and pearls

IMG 8956 1
Joico_Style_Finish_power_spray IMG 8953

Trenden med hårpynt ser ikke ut til å ta slutt med det første. Denne sesongen er det perler i alle varianter og store sløyfer som gjelder.

Avslutt stylingen med Power Spray slik at den holder hele dagen. Det beste er at den er varmebeskyttende om du ønsker å bruke varmeverktøy på håret.

Om du ønsker litt lettere hold er Humidity Blocker en stayer. Den stenger fuktigheten ute slik at frisyren holder hele dagen.

6 tips som får orden på hårkrisen din